a fi in toate minţile e o chestiune de perspectivă

Februarie 28, 2008

N-am mai dormit de prin 1967 şi se vede. Încep să văd oameni care nu sunt de faţă. Chiar eşti acolo, Condoleeza, în spatele tejghelei, făcând avioane de hârtie? Angelina, te rog, îmbracă-te la loc, că nu mă pot concentra. Îl văd pe Elvis cu părul lui Jimi Hendrix. dar asta e de-adevăratelea, Elvis chiar e aici.

Şi mai văd oameni în interiorul oamenilor: înăuntrul tipului care citeşte ziarul, la masa de lângă geam văd doi clovni, fiecare cu câte un bol de tăiţei.

Nu-mi place să mă uit prea atent la lume, mai ales dimineaţa: toţi sunt plini de oameni pe care i-au agăţat prin visele lor. E nevoie de o groază de cofeină să îi faci să dispară.”

Reclame

Un răspuns to “a fi in toate minţile e o chestiune de perspectivă”


  1. este este o chestie de perspectiva. e ultra-cunoscuta ideea de „nebuni pe constrasens”. deci da, bine, dar io zic sa nu se imbrace angelina ca se intristeaza juma’ din populatia terrei care si-asa oricum ba creste, ba scade, ca nici ea nu stie ce sa faca…ciudat e ca ma gandeam la condoleeza care ar trebui sa se imbrace, nuj de ce mi-e mai usor s-o vad pe condoleeza dezbracata decat pe angelina. cred ca e de la culoarea politica 😀


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: