costă să fii deprimat

Noiembrie 5, 2007

scan0012.jpgToate visele mele de perfecţiune şcolară şi teme făcute până la sfârşitul liceului tocmai au fost ucise, zdrobite sub bocancul LENEI. Mi s-a făcut o leeneeee, nu vă puteţi imagina. Am pus punct la tema la franceză în mijlocul unei propoziţii, mi-am luat adio de la orice posibilitate de a-mi face tema sau ce-o fi aia la economie şi urmează să-mi fac un ceai şi să mă tolănesc confortabil la ceva plăcut de vizionat, sau la ceva de citit (adică “Pornografie”, carte scrisă de un scriitor polonez, acţiunea având loc în al doilea război mondial, nimic gen poveşti de dragoste şi chestii siropoase. Clasa a unşpea, ce pana mă-sii.

Nu mă intelegeti greşit, chiar aveam planuri mari, cum ar fi un caiet de teme de franceză îngrijit şi pus la punct, dar viaţa mi-a dovedit în seara asta că mai există o listă de oferte, care include şi statul degeaba, satisfacerea de vicii, cerutul de chestii pe care nu le merit încă, făcutul de găuri în parchet şi să nu uităm, liberalizarea spirituală (este doar un pretext, n-am un suflet hippie).

damn it, iar tre să-i dau offline profei de română dacă îmi pun blogul la status. arta cere sacrificii, ne pare rău, doamna profesoară.. (NOT!)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: